torstai 30. maaliskuuta 2017

Kuvausideoita!

Heipsatinrallaa & ihan superia torstaita teille! Mun edellisessä blogissa tälläinen postaus oli jo kehitteillä, mutta koitetaas nyt uudestaan ja katsotaan josko nyt onnistuisi. Eli mä tarviin tähän kaikkien teidän apua! Suunnitteilla olisi siis kuvapostaus johon te ihanat lukijat saatte ehdottaa kuvattavia kohteita 💗 Oli sitten kyseessä vaikkapa mun hammasharja, auringonlasku tai mitä vaan niin nyt oikeesti on vain mielikuvitus rajana! Eli kommenttiboxiin vaan rohkeasti idiksiä - mä yritän toteuttaa tän postauksen aika piakkoin, joten aikaa laittaa kuvausideoita on 9.4 asti 😊 


💗: Milla

10 kommenttia:

 1. Ihanaa että näitä tehdään vielä! Muistan kun aikoinaan tein vanhaan blogiini tämmöisiä postauksia ja rakastin näitä!!
  Tässäpä pari ideaa toivottavasti tykkäät: sun lempi juoma, lempi ruoka, paras asia itsessä, tärkein esine arjessa, asia joka tekee sinut iloiseksi/onnelliseksi, luotto meikki/hius tuote

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla, että tykkäät! Aattelin et tää ois tosi hauska toteuttaa niin miksipä ei :) Kiitos ideoista!

   Poista
 2. Lempihammastahna, rauha, lempikuva Instagramistasi, värikäs asia, kaunis asia.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ehdotan luonnon kuvaamista! Itse tykkään kuvata ainakin luontoa ja lopputuloskin on kiva! Hyvä idea tämä, että lukijat saavat ehdottaa mitä aiot kuvata. :)


  101bigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Lempi laukku, penaali, lemppari sisustusesine ja lempi ruoka. :-)

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi nyt pitäis keksiä jotain tosi jännää :D ota vaikka kuva siitä, mitä näet kun ensimmäisenä aamulla heräät ja kun viimeksi illalla suljet silmät. Ota kuva jostain pienestä asiasta, johon ei paljon ajatusta tuhlata, mutta jota ilman et päivästä selviäisi. Ota kuva jostain, mitä ilman hyvin selviäisit mutta jota kuitenkin pidät välttämättömyytenä :D piti heittää vähän diipimpää, toivottavasti saat näistä jotain irti!

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sairaan hyviä juttuja keksit! Kiitti näistä :D

   Poista